• Cina Handlebar Konci Produsén
  • Precision tinggi CNC Machining

CNC Machining Bagian Galeri

Handlebar Lock
Shaft collar
Synchronous wheel
Timing Pulley
custom Hardware
Knob
speaker base
Heatsink

Service Mesin CNC

Jingbang Precision nyadiakeun rupa-rupa layanan mesin CNC precision pikeun konsumén jeung lembaga di sakuliah dunya. jasa machining CNC kami kaasupCNC panggilingan, CNC péngkolan, EDM (machining ngurangan listrik) jeung perlakuan grinding permukaan. Dina raraga ngajamin kualitas bagian machining urang, urang ngagabungkeun tim pangalaman urang kalawan precision 3-, 4- sarta 5 sumbu puseur machining CNC. Sajaba ti éta, kamampuhan canggih kami mastikeun urang bisa ngadalikeun unggal aspék dina prosés machining, Jingbang boga tujuan pikeun nyadiakeun konsumén global kalayan layanan hiji-eureun tiCNC ngarancang, CNC prototyping, CNC manufaktur, perlakuan permukaan pikeun pangiriman final. Di Jingbang, urangISO9001-Certifiedjasa machining CNC geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom.

Jingbang Precision CNC Machining

Mesin CNC nyaéta prosés manufaktur ngagunakeun CNC (komputer numerical dikawasa) mesin precision tinggi pikeun miceun bahan baku jeung sagala rupa parabot motong, nu dikawasa ku program komputer nurutkeun spésifikasi desain 3D Anjeun. Insinyur sareng mesin kami ngaropea program komputer pikeun ngaoptimalkeun waktos machining, permukaan permukaan sareng kasabaran akhir pikeun nyumponan spésifikasi anjeun. Urang tiasa ngadamel bagian-bagian anu béda tina prototipe, produksi masal pikeun alat kapang ku mesin CNC.

Jingbang Kaunggulan tina CNC Machining

1. Pangalaman:Insinyur sareng tim spesialis kami ngagaduhan jutaan pangalaman proyék-proyék saméméhna, aranjeunna tiasa ngontrol bagian-bagian CNC anu rumit sareng presisi dina sababaraha industri.

2. Rapid Turnaround:kami bakal ngabales petik anjeun dina 24 jam. Kalayan panganyarna kamimesin CNC, Jingbang bakal rengse kacida akurat, bagian péngkolan gancang dina 1 poé, sarta kami boga 99% pangiriman on-waktu.

3. Precision:kami nyadiakeun-precision tinggi bagian CNC dina tolerances of +/- 0.001-0.005 pikeun nyugemakeun sarat custom CNC.

4. Pilihan Bahan:Jingbang stock leuwih ti 50 rékayasa-grade plastik jeung logam bahan pikeun konsumén Pilihan, nu cocog pikeun sagala rupa aplikasi produksi jeung industri. Bahan kami dibasajankeun plastik sapertos ABS, polycarbonate, nilon sareng PEEK ka logam sapertos aluminium, stainless steel, magnesium, séng sareng cooper.

5.Custom permukaan rengse:Anjeun tiasa milih rupa-rupa permukaan permukaan dina logam padet sareng bagian plastik tina spésifikasi desain anu tepat. Urang nyadiakeun rengse permukaan béda kayaning baku machined, smoothed, bead blasted, anodized jelas atawa warna, anodized teuas-jaket, kakuatan coated, electropolished, oksida hideung, palapis konversi kromat, brushing.

6. Skalabilitas:Jingbang CNC Machining sampurna pikeun produksi 1-10,000 bagian. Produksi gancang pikeun ngahontal produksi volume rendah, sedeng dugi ka luhur

Prosés Mesin CNC

Service panggilingan CNC

jasa panggilingan Jingbang CNC bakal nyieun bagian giling kalawan wangun 3D kompléks, salian nerapkeun permukaan machined sarta fitur duanana méntal, kaca jeung palastik bagian. Mesin panggilingan multi-sumbu tiasa gancang motong palastik padet sareng blok logam kana bagian precision akhir kalayan kasabaran anu ketat. Mesin CNC ieu bakal ngajantenkeun prosés panggilingan CNC serbaguna, akurat sareng tiasa diulang pikeun fitur anu béda-béda sareng bagian-bagian CNC géométri kompléks. Sapertos: saluran, liang, kurva, slot sareng bentuk angled. Panggilingan mangrupakeun cara tooling sampurna casting paeh jeung suntik molding.

CNC Machining Process

CNC Ngaktipkeun Service

Jingbang CNC lathes bisa nyadiakeun-speed tinggi na precision péngkolan kualitas palastik jeung logam pikeun bar atawa bahan blok. Mesin ieu ngamungkinkeun tim kami ngahasilkeun pajeulitna éksternal sarta internal geometries bagian CNC kalawan permukaan lemes, kaasup tipena béda threads. CNC péngkolan mangrupakeun metoda éféktif pikeun ngahasilkeun sagala komponén buleud ngawangun, kayaning kami shafts, cacing, spheres. Kapasitas péngkolan kami sayogi pikeun prototipe dugi ka produksi volume luhur. Sajaba puseur balik kompléks kami ogé bisa dipaké pikeun sagala rupa panggilingan sarta pangeboran operasi di sarua.

CNC Milling Service

CNC Machining Bahan

Mesin CNC nyaéta prosés manufaktur ngagunakeun CNC (komputer numerical dikawasa) mesin precision tinggi pikeun miceun bahan baku jeung sagala rupa parabot motong, nu dikawasa ku program komputer nurutkeun spésifikasi desain 3D Anjeun. Insinyur sareng mesin kami ngaropea program komputer pikeun ngaoptimalkeun waktos machining, permukaan permukaan sareng kasabaran akhir pikeun nyumponan spésifikasi anjeun. Urang tiasa ngadamel bagian-bagian anu béda tina prototipe, produksi masal pikeun alat kapang ku mesin CNC.

CNC Machining Logam

Jingbang CNC machining bahan logam saperti kieu:

Aluminium Alloy: 2024, 5083, 6061, 6063, 7050, 7075, jsb.
Tambaga: kuningan 360, 101 tambaga, 110 tambaga, 932 perunggu, jsb.
Titanium Alloy: kelas 2, kelas 5, jsb.
Stainless steel: 303, 304, 410, 17-4, 2205 Duplex, 440C, 420, 316, 904L, jsb.
Baja: 4140, 4130, A36, 1018, jsb.

CNC Machining Materials

CNC Machining Plastik

Jingbang CNC machining bahan palastik saperti kieu:

POM (Delrin), ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene),
HDPE, Nylon (PA), PLA, PC (Polycarbonate),
NGintip (Polyéter Éter Keton),
PMMA (Polymétil Méthacrylate atanapi Acrylic),
PP (polipropilén),
PTFE (Polytetrafluoroethylene),
PVC (Polyvinyl Chloride), PEI (Polyetherimide),
CF (serat karbon) jsb.

CNC Machining Plastics

CNC Machining Surface rengse

CNC Machining Surface Finishes

Jingbang nyadiakeun ngamuk lega jasa pagawean permukaan sanggeus CNC machining. Dina raraga ngaronjatkeun penampilan bagian CNC, permukaan lemes, lalawanan korosi kinerja sejen. jasa finish permukaan kami kaasup: lukisan, electroplating, powder coating, anodizing, polishing, oksida hideung, palapis konvérsi, blasting bead, blasting abrasive.

Aplikasi tina CNC Machining

aplikasi machining CNC motong sakuliah rupa-rupa industri. Sakur perusahaan atanapi lembaga peryogi bentuk anu akurat, konsisten, sakapeung kompleks tiasa nyandak kauntungan tina jasa mesin CNC. Urang tiasa nawiskeunDesain CNC & prototyping gancang, pembuatan kapang pikeun sarat custom Anjeun. proyék machining CNC kami ti industri kaasup:
Tatanén:alat-alat pertanian jeung kandaraan tegalan
otomotif:Rupa-rupa bagian mobil logam, bagian motor jeung asesoris patali
Pangwangunan:Ngadukung balok, alat-alat konstruksi beurat sareng seueur deui
éléktronika:housings éléktronik jeung enclosures sarta bagian semikonduktor
Produksi umum:Fabrikasi bagian naon waé anu diperyogikeun pikeun manufaktur
Penerbitan:Rupa-rupa mesin penerbitan sareng alat
Médis:titanium sareng stainless steel seueur dianggo dina perawatan kaséhatan pikeun ngahasilkeun susuk, alat médis sareng alat bedah.

TelSurélék