Kontrol kualitas

ISO9001, IATF16949, SGS.Jingbang boga 10 taun pangalaman dina jasa processing CNC, profésional CNC processing tim teknis jeung sistem manajemen kualitas ISO 9001 & IATF16949 kami sorangan tur taat ka.


Kami gaduh alat-alat uji: Imager Dua diménsi, Alat Deteksi Gambar CCD, Rockwell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester, Electron Microscope, Salt Spray Tester


Insinyur QC kami nganggo alat uji ieu pikeun mariksa produk kami ku sapotong.



TelSurélék