Profil Perusahaan

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang
Produk Utama: Konci Stang Motor, Kerah aci, Kabayang sinkron, katrol timing, Kenop, spike spike, heat sinks, screw anti maling, nut anti maling, screws non-standar, kacang non-standar, jeung hardware bagian custom.
Jumlah Pagawé: 79.
Taun Ngadegna: 2011-12-13.
Sertifikasi Sistim Manajemén: ISO 9001, IATF16949, SGS
Lokasi: Guangdong, Cina (Daratan).
pabrik urang kapanggih dina 2011 di Shenzhen. Pabrik kami ngagaduhan dua lantai, bengkel 4000 méter pasagi, sareng kantor kami 1000 méter pasagi, kami ngagaduhan genep sub-pausahaan di Shenzhen, Chengdu sareng Jerman. Produk urang utamana diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul jeung nagara séjén, saprak urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.

jasa kami

  • Ngolah saran desain

  • Ngolah gambar produksi

  • Kerjasama perlakuan permukaan

  • Majelis & bungkusan

conto ngolah urang

Stainless steel CNC ngolah péngkolan
Bahan sus304
Perlakuan permukaan ngagosok
Diaméter ngolah 1mm-380mm
Panjang ngolah 1mm-600mm
Toleransi +/- 0,02 mm
stainless steel panggilingan CNC
Bahan sus316
Perlakuan permukaan pasipasi
Lebar ngolah 5mm-800mm
Panjang ngolah 5mm-1200mm
Jangkungna ngolah 5mm-500mm
Toleransi +/- 0,02 mm
5-sumbu CNC machining sahiji bagian stainless steel
Bahan SUS304
Perlakuan permukaan ngagosok
Lebar ngolah 5mm-300mm
Panjang ngolah 5mm-300mm
Jangkungna ngolah 5mm-250mm
Toleransi +/- 0,02 mm
bahan umum pikeun bagian machining CNC
Beusi sténless sus316, sus304, sus304F, sus201, sus202, sus416, sus420, 18-8, 17-4PH
Aluminium Alloy AL5052, AL6061-T6, AL7075-T6, AL6082
alloy titanium Tc4, Gr2, Gr5
perlakuan permukaan umum bagian CNC
Polishing, Passivation, Séng plating, Chrome Plating, Éléktroforésis, Anodizing, bubuk palapis, jsb.
bagian machining CNC ogé ngawengku
Aci, kerah, Pin, Ngalereskeun korsi, Ngalereskeun ring, Katrol, Link plat, Tooling fixture, Adaptor Panyambung, waterproof Panyambung, Pakakas, cecekelan, Konci, Bracket, Equipment Photographic, asesoris Médis, Car bagian modifikasi, parabot shooting, jsb.
TelSurélék