imah - Ngolah - Hardware custom

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Hardware custom



Kami mangrupikeun supplier hardware Adat di Cina. Pabrik kami lokal di Shenzhen, urang tiasa nganteurkeun Hardware Adat kami langsung ti palabuhan Yantian atanapi Shenkou ku laut atanapi ti bandara Baoan ku hawa. Simkuring gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman hardware Adat kaasup bagian panggilingan, péngkolan bagian, casting bagian, judul Tiis, panas forge jeung saterusna. Insinyur sareng pagawé urang sadayana terampil sareng pangalaman prosés machining CNC. Produk urang utamana diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul jeung nagara séjén, saprak urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.

Hardware Adat kami dijieun ku mesin CNC jeung bahan sakumaha pamundut anjeun kayaning kuningan, alloy titanium, plastik, stainless steel, pertengahan baja, alloy aluminium atawa bahan séjén. Precision Hardware Custom urang bisa dijieun salaku 0.01mm pikeun nyocogkeun pamundut gambar Anjeun. Sarta kami bisa nyadiakeun ngeunaan 5000000,00 sapotong hardware Adat per bulan pikeun éta kami geus 35 set mesin CNC, sarta kami masih nambahkeun mesin CNC pikeun nyocogkeun kabutuhan pasar.

Sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 anu kami piboga sareng taat. Sareng kami nyayogikeun jasa sapertos kieu:
Ngolah saran desain;
Ngolah gambar produksi;
Kerjasama perlakuan permukaan (urang gawé bareng mitra kompeten pikeun ngalengkepan perlakuan permukaan diperlukeun ku konsumén, kayaning: polishing, electroplating, anodizing, hardening, nyemprot, jsb);
Majelis & Bungkusan (Kumpulkeun sababaraha produk babarengan sareng pariksa kualitasna numutkeun syarat palanggan).
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék