imah - Ngolah - Konci sétang

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Konci sétang



Jingbang éta profésional Cina produsén konci Handlebar jeung Cina handlebar konci supplier. Perusahaan kami diadegkeun dina 2011 sareng gaduh pangalaman 10 taun dina hardware mesin CNC sareng adat fastener, kami ngagaduhan genep sub-perusahaan di Shenzhen, Chengdu sareng Jerman. Tim insinyur kami gaduh 12 insinyur terampil kalebet insinyur Jerman. Simkuring gaduh 20 mesin manufaktur baud otomatis, 13 mesin manufaktur nut otomatis, 20 mesin péngkolan CNC, 15 mesin panggilingan CNC, mesin panggilingan Manual, mesin grinding, mesin ukiran laser, sangkan bisa nyugemakeun paménta sakabéh customer urang ngeunaan kualitas sarta kuantitas.

Konci Handlebar ngadopsi inti konci kualitas luhur, anti pangeboran, anti prying, anyar sareng praktis, konci twisting, merenah sareng gancang. Saatos konci Handlebar dikonci, stang sareng rem moal tiasa gerak. Struktur Aluminium Alloy, anti ragaji, anti geser, anti sambel, awak konci téh firmer, nu discourages maling, sarta jaminan kasalametan motor jeung kualitas alus teuing. Sareng konci stang kami dianodisasi salaku warna anu anjeun pikahoyong. Sareng konci stang kami dirancang salaku streamline, janten sapertos Hiasan nalika dikonci dina motor anjeun.

Sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 anu kami piboga sareng taat. Kami gaduh alat-alat uji: Imager Dua-dimensi, Alat Deteksi Gambar CCD, Rockwell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester, Electron Microscope, Salt Spray Tester. Insinyur QC kami nganggo aranjeunna pikeun mariksa konci stang kami ku sapotong. Konci handlebar kami utamana diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul jeung nagara séjén. Kusabab urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék