imah - Ngolah - Panyerep panas

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Panyerep panas



Kami produsén Panas tilelep di Cina. Kami parantos komitmen kana tilelep panas borongan salami 10 taun. pabrik urang lokal di Shenzhen nu boga Shekou na Yantian port na Baoan bandara internasional, ku kituna urang bisa timely pangiriman oue panas tilelep ka sakuliah dunya ku laut atawa ku hawa. Urang ogé tiasa ngintunkeun heat sink ti Hongkong ogé. Di pabrik urang, 20 mesin manufaktur baud otomatis, 13 mesin manufaktur nut otomatis, 20 mesin péngkolan CNC, 15 mesin panggilingan CNC, mesin panggilingan Manual, mesin grinding, mesin ukiran laser, sangkan bisa nyugemakeun sagala pamundut customer urang ngeunaan kualitas sarta kuantitas.

Panas tilelep kami dijieun ku mesin CNC, precision nu bisa dikawasa salaku 0.01mm. Urang bisa nyadiakeun heat sink tambaga, kuningan heat sink, cpu heat sink, ram heat sink, rgb heat sinks, gpu heat sink, memori heat sink, SSD RAM heat sink, VGA heat sink, ddr heat sink jeung saterusna, sagala panas. tilelep tiasa dirancang ku insinyur urang salaku pamundut anjeun, sarta dijieun tina bahan sakumaha pamundut anjeun.

Kami ngagaduhan sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 pikeun mastikeun yén produk kami dikadalikeun ku insinyur QC kami, sareng sadaya prosésna dipariksa ku insinyur QC kami. Panas sinks kami utamana diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul jeung nagara séjén. Kusabab urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék