imah - Ngolah - Kenop

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Kenop



Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Knob profésional di Cina, urang gaduh pangalaman langkung ti 10 taun tina mesin Knob CNC. Insinyur urang tiasa ngarancang Knobs salaku pamundut konsumén urang atanapi salaku conto. Pabrik urang lokal di Baoan Shenzhen, aya 35 unit mesin CNC, sangkan bisa nyadiakeun ngeunaan 5000000 sapotong Knob per bulan. Insinyur QC kami mariksa Knob sadaya prosés pikeun mastikeun kualitasna. Urang boga forwarders kuat di Shenzhen jeung Hongkong ku kituna urang bisa nganteurkeun kenop kami timely tur murah.

Knob kami CNC machined ku kuningan, alloy titanium, plastik, stainless steel, pertengahan baja, alloy aluminium atawa bahan séjén. Urang bisa nyadiakeun kenop bola, kenop kabinét, kenop kontrol, kenop laras, kenop Volume, kenop tuner gitar, kenop Jog, knurled kenop kenop, Hand Pakem kenop, jempol kenop, kenop nada, kenop tuning, jeung saterusna.

Kami ngagaduhan sertifikasi ISO 9001&IATF16949.
Sareng kami nyayogikeun jasa sapertos kieu:
Ngolah saran desain;
Ngolah gambar produksi;
Kerjasama perlakuan permukaan (urang gawé bareng mitra kompeten pikeun ngalengkepan perlakuan permukaan diperlukeun ku konsumén, kayaning: polishing, electroplating, anodizing, hardening, nyemprot, jsb);
Majelis & Bungkusan (Kumpulkeun sababaraha produk babarengan sareng pariksa kualitasna numutkeun syarat palanggan).
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék