imah - Ngolah - Kerah aci

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Kerah aci



Jingbang mangrupikeun produsén kerah aci profésional Cina sareng supplier kerah aci Cina. Pausahaan urang diadegkeun dina 2011 sarta boga 10 taun pangalaman dina CNC machining hardware custom, urang boga genep sub-pausahaan di Shenzhen, Chengdu jeung Jerman. Tim insinyur kami gaduh 12 insinyur terampil kalebet insinyur Jerman. Kami gaduh CNC Turning, CNC Milling, CNC 5-axis Turning-milling Compound, CNC Gear Hobbing Machine, CNC Gear Shaping Machine, Manual Milling Machine, Grinding Machine, Laser Engraving Machine, ku kituna urang tiasa nyugemakeun sadayana pamenta kualitas sareng kuantitas. .

Collars aci kami precision pisan tinggi pikeun eta dijieunna tina baja karbon ku CNC, sarta kami bisa nyieun salaku pamundut anjeun kayaning stainless steel, alloy titanium, alloy aluminium, pertengahan baja, baja karbon atawa bahan séjén. Sareng kerah aci kaisar tiasa janten dalapan jinis: set kerah aci screw, kerah aci pelepasan gancang, kerah aci 1-sapotong, kerah aci 2-sapotong, kerah aci D-profil, kerah aci ulir, kerah aci Hex sareng aci lega ganda kerah. Sareng urang tiasa ngadamel sadaya ukuran kerah aci salaku pamundut anjeun.

Sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 anu kami piboga sareng taat. Insinyur QC kami nganggo alat uji bellow pikeun mariksa kerah aci kami ku sapotong.: Imager Dua diménsi, Alat Deteksi Gambar CCD, Rockwell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester, Electron Microscope, Salt Spray Tester. kerah aci kami utamana diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul jeung nagara séjén. Kusabab urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék