imah - Ngolah - Speaker Base

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Speaker Base



pabrik urang kapanggih dina 2011 di Shenzhen. Pabrik kami ngagaduhan dua lantai, bengkel 4000 méter pasagi, sareng kantor kami 1000 méter pasagi, kami ngagaduhan genep sub-pausahaan di Shenzhen, Chengdu sareng Jerman. Produk urang utamana diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul jeung nagara séjén, saprak urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang. kapasitas produksi kami tina spiker Base stand nyaeta 5000000pcs per bulan.

basa Speaker urang bisa dirancang salaku pamundut anjeun sarta gambar, urang tiasa CNC mesin Speaker basa ku kuningan, alloy titanium, plastik, stainless steel, pertengahan baja, alloy aluminium atawa bahan séjén salaku pamundut anjeun. Sareng urang tiasa ngabéréskeun basa Speaker sakumaha pamundut anjeun sapertos polishing, electroplating, anodizing, hardening, nyemprot, jsb.

Sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 anu kami piboga sareng taat. Insinyur QC kami nganggo alat uji bellow pikeun mariksa basa spiker kami ku sapotong.: Imager Dua diménsi, Alat Deteksi Gambar CCD, Rockwell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester, Electron Microscope, Salt Spray Tester. Sarta kami mastikeun sakabéh basa spiker urang minuhan sarat tina gambar atawa sampel.
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék