imah - Ngolah - Kabayang sinkron

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Kabayang sinkron



Jingbang mangrupikeun produsén Roda Sinkron Cina profésional sareng supplier Roda Sinkron Cina. Perusahaan kami diadegkeun dina taun 2011 sareng gaduh pangalaman 10 taun dina hardware mesin CNC sareng adat fastener, Pabrik kami lokal di Shenzhen sareng Chengdu sareng Jerman. Tim insinyur kami gaduh 12 insinyur terampil kalebet insinyur Jerman. Simkuring gaduh 20 mesin manufaktur baud otomatis, 13 mesin manufaktur nut otomatis, 20 mesin péngkolan CNC, 15 mesin panggilingan CNC, mesin panggilingan Manual, mesin grinding, mesin ukiran laser, sangkan bisa nyugemakeun paménta sakabéh customer urang ngeunaan kualitas sarta kuantitas.

Kabayang Synchronous kami kualitas luhur pikeun éta dijieun ku insinyur CNC terampil urang jeung pagawe, sarta kami bisa nyieun salaku pamundut anjeun kayaning kuningan, alloy titanium, plastik, stainless steel, pertengahan baja, alloy aluminium atawa bahan séjén. Sareng urang tiasa ngadamel sadaya ukuran kabayang Sinkron salaku pamundut anjeun pikeun nyumponan aplikasi anu anjeun peryogikeun, sapertos 3M-15, 3M-18, 3M-25, 3M-35, 3M-45, 3M-50, 3M-65 , 3M-90, 3M-120 jeung saterusna.

Sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 anu kami piboga sareng taat. Kami gaduh alat-alat uji: Imager Dua-dimensi, Alat Deteksi Gambar CCD, Rockwell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester, Electron Microscope, Salt Spray Tester. Insinyur QC kami nganggo aranjeunna pikeun mariksa roda Synchronous kami ku sapotong. Kabayang Sinkron kami utamina diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul sareng nagara-nagara sanés, sareng kabayang Sinkron kami dianggo di daérah industri. Kusabab urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék