imah - Ngolah - Timing Pulley

Ngolah

Produk anyar

  • 12mm Aci Kerah

    12mm Aci Kerah

  • 1/2 dina Hex Shaft Collar

    1/2 dina Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy aci kerah

    Aluminium Alloy aci kerah

  • Konci Stang Motor

    Konci Stang Motor

  • Sadaya produk anyar

Timing Pulley



Jingbang nyaéta produsén Cina Timing Pulley profésional sareng supplier Cina Timing Pulley. Pausahaan urang diadegkeun dina 2011 sarta boga 10 taun pangalaman dina CNC machining hardware custom, urang boga genep sub-pausahaan di Shenzhen, Chengdu jeung Jerman. Tim insinyur kami gaduh 12 insinyur terampil kalebet insinyur Jerman. Kami gaduh CNC Turning, CNC Milling, CNC 5-axis Turning-milling Compound, CNC Gear Hobbing Machine, CNC Gear Shaping Machine, Manual Milling Machine, Grinding Machine, Laser Engraving Machine, ku kituna urang tiasa nyugemakeun sadayana pamenta kualitas sareng kuantitas. .

Katrol Timing kami kualitas luhur pikeun éta dijieun ku insinyur CNC terampil urang jeung pagawe, sarta kami bisa nyieun salaku pamundut anjeun kayaning kuningan, alloy titanium, plastik, stainless steel, pertengahan baja, alloy aluminium atawa bahan séjén. Sareng urang tiasa ngadamel sadaya ukuran kabayang Sinkron salaku pamundut anjeun pikeun nyumponan aplikasi anu anjeun peryogikeun, sapertos 3M-15, 3M-18, 3M-25, 3M-35, 3M-45, 3M-50, 3M-65 , 3M-90, 3M-120 jeung saterusna.
Timing katrol sakumaha pamundut anjeun bisa dirancang ku insinyur urang teuing, sarta kami bisa nyadiakeun sampel ka anjeun sanggeus gambar dikonfirmasi, lajeng ngawitan mesin produk bulk sanggeus sampel dikonfirmasi.

Sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 anu kami piboga sareng taat. Insinyur QC kami nganggo alat uji bellow pikeun mariksa katrol Timing kami ku sapotong.: Imager Dua diménsi, Alat Deteksi Gambar CCD, Rockwell Hardness Tester, Vickers Hardness Tester, Electron Microscope, Salt Spray Tester. Katrol Timing kami utamina diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Australia, Jepang, Koréa Kidul sareng nagara-nagara sanés. Kusabab urang difokuskeun kualitas, jasa jeung manajemén ongkos, urang salawasna ngarasakeun reputations alus ti konsumén urang.
Jingbang mangrupikeun produsén sareng supplier Ngolah Cina. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna kami Ngolah geus wareg ku loba konsumén. Di Jingbang, jasa machining CNC ISO9001-Certified kami geus disadiakeun jutaan bagian machining CNC pikeun mitra kami kalawan sarat béda tina prototyping gancang, pembuatan kapang, CNC produk médis sarta custom. Tangtosna, ogé penting nyaéta jasa saatos penjualan anu sampurna. Mun anjeun resep produk urang, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang.
TelSurélék